Izobraževanja 2015/2016

7 Julij 2015 - 20:29

Izšel je novi katalog izobraževanj za vrtce v šolskem letu 2015/2016

Spoštovani,

vabimo vas, da se nam pridružite naslednje šolsko leto (2015/2016) na zelo zanimivih seminarjih in na deveti mednarodni konferenci vzgojiteljev v vrtcih. Vsi seminarji so praktično naravnani in omogočajo takojšen prenos znanja in veščin v praktično delo pedagoških delavcev v vrtcih. V nov MIB-ov katalog smo vključili tudi vzgojitelje praktike, ki si srčno želijo predati izkušnje in dobro prakso tudi drugim.

Zavedamo se, da je dobro zdravje in počutje vzgojitelja pomembno za njegovo kakovostno delo z otroki, starši in sodelavci. Zaradi tega smo skupaj s partnerji razvili izobraževalni program Promotor zdravja v vrtcu. Koncept programa je zasnovan v projektu Skupaj za zdravje, ki ga je strokovno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Vsi razpisani seminarji trajajo najmanj osem pedagoških ur. Z udeležbo na seminarju ali konferenci udeleženec pridobi potrdilo o udeležbi na izobraževanju, ki ga lahko v skladu s smernicami Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport predloži za napredovanje v nazive. Za aktivno udeležbo pa udeleženec pridobi potrdilo o dodatnem strokovnem delu.

Vsebine seminarjev, višine kotizacij in o načinu prijave si lahko ogledate na spletnem portalu za pedagoške delavce v vrtcih: www.vzgojitelj.si Vsi prejemniki MIB-ovih sporočil imajo 30% popust pri prijavi na razpisani seminar. Izbrane seminarje izvedemo tudi v vašem vrtcu za celoten pedagoški kolektiv

Za vse informacije nas lahko pokličete na telefon: 0590 72 730 ali pišete na:

Hvala lepa za dosedanje sodelovanje in lepo vas pozdravljam.

Maruška Željeznov Seničar
magistrica pedagoških znanosti
direktorica MIB d.o.o. in Zavoda ZVIS ter vodja projektov