Izobraževanja 2017/2018

23 Julij 2017 - 20:59

Izšel je novi katalog izobraževanj za vrtce v šolskem letu 2017/2018

Spoštovani,

vabimo vas, da se nam pridružite naslednje šolsko leto (2017-2018) na zelo zanimivih seminarjih in konferencah. Vsi seminarji so praktično naravnani in omogočajo takojšen prenos znanja in veščin v praktično delo pedagoških delavcev v vrtcih.

Zavedamo se, da je dobro zdravje in počutje vzgojitelja pomembno za njegovo kakovostno delo z otroki, starši in sodelavci. Zaradi tega smo skupaj s partnerji razvili izobraževalni program Promotor zdravja v vzgoji in izobraževanju. Koncept programa je zasnovan v projektu Skupaj za zdravje, ki ga je strokovno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Vsi razpisani seminarji (v tabeli) trajajo najmanj osem pedagoških ur. Z udeležbo na seminarju ali konferenci udeleženec pridobi potrdilo o udeležbi na izobraževanju, ki ga lahko v skladu s smernicami Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport predloži za napredovanje v nazive. Za aktivno udeležbo pa udeleženec pridobi potrdilo o dodatnem strokovnem delu.

Vsebine seminarjev, višine kotizacij in o načinu prijave si lahko ogledate na spletnem portalu za pedagoške delavce v vrtcih: www.vzgojitelj.si Vsi prejemniki MIB-ovih sporočil imajo 30% popust pri prijavi na razpisani seminar. Izbrane seminarje izvedemo za celoten kolektiv vašega vrtca.

Za vse informacije nas lahko pokličete na telefon: 0590 72 730 ali pišete na:

Hvala lepa za dosedanje sodelovanje in lepo vas pozdravljam.

Maruška Željeznov Seničar
magistrica pedagoških znanosti
direktorica MIB d.o.o. in Zavoda ZVIS ter vodja projektov